Y-Shield

Elektrovodljivi građevni elementi za zaštitu od elektromagnetskog zračenja

YSHIELD je specijaliziran za razvoj i proizvodnju elektrovodljivih premaza i boja koji služe za zaštitu ljudi i tehničke, komunikacijske opreme od elektromagnetskog zračenja (EMR). Kroz suradnju s proizvodnim partnerima YSHIELD upotpunjuje proizvodni program s ostalim građevnim elementima (zastori, prekrivači, folije za prozore) i uređajima za mjerenje elektromagnetskog polja.

Ovi su proizvodi prvi izbor stručnjaka u području zaštite od elektromagnetskog zračenja u Europi. Svi YSHIELD proizvodi testirani su i certificirani od strane mikrovalnog laboratorija Njemačkog vojnog sveučilišta (University of the German Federal Armed Forces).

Najpopularniji YSHIELD proizvod

Najprodavaniji YSHIELD proizvod za zaštitu od elektromagnetskog zračenja je zaštitna boja HSF-54, bez metalnih komponenata s linearnom karakteristikom atenuacije u širokom frekvencijskom području. Ova se boja primjenjuje na isti način kao i klasična građevinska boja, a jednim premazom postiže se gušenje elektromagnetskog zračenja od 36 dB, čak i uz vrlo tanak sloj boje. Ova je boja primjenjiva za unutarnju i vanjsku primjenu te je sukladna najvišim ekološkim standardima u građevini.

Za više informacija molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.