O nama

Tvrtka Mjerne tehnologije d.o.o. (m.TEH) usko je specijalizirana za područje mjerenja u profesionalnoj elektronici te sustave optimizacije i verifikacije kvalitete u telekomunikacijskim mrežama. Djelatnici tvrtke su inženjeri s dugogodišnjim iskustvom i tehničkim kompetencijama na području mjernih sustava i komunikacijskih tehnologija.

Ovlašteni smo zastupnik vodećih svjetskih proizvođača mjerne opreme za područje RH (Keysight Technologies – bivši Agilent Technologies, EXFO, Sumitomo, Cubro, IXIA, VeeX, TraceSpan, Elektronika itd.).

Nudimo usluge prodaje i najma mjerne opreme, tehničke podrške, tehnoloških treninga i stručnih konzultacija za telekomunikacijska mjerenja te integracije nadzornih mjernih platformi. Također, nudimo i dodatne mjerne i optimizacijske infrastrukturne elemente komunikacijskih sustava u prijenosnim i pristupnim segmentima mreža te usluge vođenja projekata integracije i konzultantske usluge vezane uz naše uže područje djelovanja.

Politika tvrtke

Vizija tvrtke Mjerne tehnologije je biti vodeća tvrtka u RH na području mjerenja u elektrotehničkoj industriji i edukacijskim ustanovama te testiranja i nadzora kvalitete u telekomunikacijskim mrežama. Naša misija je ulaganjem u vlastito znanje i tehnološke kompetencije te kroz otvorenu razmjenu iskustava s našim dobavljačima i korisnicima podići razinu znanja i kompetencija svih naših partnera i kupaca te na taj način indirektno utjecati na povoljan razvoj poslovne klime i razine inženjerskog pristupa u segmentu tržišta na koji smo fokusirani.

Kroz tzv. “multivendor” pristup želimo s kupcima graditi partnerski odnos, temeljem kojeg ćemo kroz otvorenu suradnju s više dobavljača opreme biti u mogućnosti evaluirati i ponuditi najbolje rješenje za određenu primjenu.

Sve aktivnosti koje poduzimamo ispunjavajući našu misiju temelje se na sljedećim načelima i vrijednostima:

  • vjerujemo i potičemo uspjeh temeljen na znanju i kompetencijama naših zaposlenika i poslovnih partnera,
  • naši odnosi s korisnicima, poslovnim partnerima i zaposlenicima su iskreni, otvoreni i transparentni,
  • u našoj radnoj sredini se radi marljivo, timski i usmjereno k rezultatima,
  • naši poslovni rezultati i zadovoljstvo naših korisnika su mjerilo kvalitete našeg rada,
  • u našem radu u potpunosti poštujemo nacionalne zakone i podzakonske akte kao i međunarodne sporazume i preporuke iz našeg područja djelatnosti na što potičemo i naše poslovne partnere i korisnike,
  • kod naših zaposlenika kontinuirano potičemo odgovoran odnos prema zaštiti prirode i okoliša i održivom korištenju prirodnih dobara,
  • u svim aktivnostima trajno skrbimo o zaštiti zdravlja i sigurnosti zaposlenika,
  • pridržavamo se politika i smjernica kvalitete i upravljanja resursima naših dobavljača i korisnika.

Naš je cilj postići kontinuirano stabilno poslovanje koje bi nam omogućilo zapošljavanje mladih, stručnih ljudi na odgovornim poslovima usmjerenima ka postizanju poslovnih rezultata i širenju vlastitih poslovnih kompetencija i dometa te osobnog rasta i zadovoljstva.