Kurth Electronic – Više od 40 godina predstavlja kvalitetu, inovaciju i “user-friendly” pristup u mjernoj i testnoj tehnologiji. Fokus tvrtke stavljen je na telekomunikacije, “data” tehnologiju i električne instalacije. Kompanija adresira različite tržišne segmente : telekomunikacijske tvrtke, tehničko osoblje / instalatere i još mnogo drugih te su u ovim područjima među najboljima u svijetu..

Što to točno znači?  Specifične analize i aplikacije koje kupac traži daju nam mogućnosti da implementiramo vrlo specijalizirane i ekstenzivne testove koji se mogu provoditi sa našim uređajima. Jednostavno razumljivo rukovanje i jasno izvještavanje greašaka na ekranu sa mogućnostima spremanja ili čitanja rezultata omogućuju efikasno obavljanje posla. U produkciji je trenutno veliko spektar uređaja, to nam daje mogućnost reagirati na brze promjene na tržištu i mogućnost efikasne proizvodnje “high-tech” uređaja i brze dostave do kupca.

Od kolovoza 2014 Kurth Electronic posjeduje DIN EN ISO 9001 certifikat..

U nastavku donosimo pregled najpopularnijih proizvoda tvrtke KURTH ELECTRONIC– za kompletan pregled proizvoda molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.