Uređaji za mjerenje električnih veličina

Uređaji za mjerenje električnih veličina osnova su svakog laboratorijskog i terenskog postava mjerne opreme. Keysight Technologies kao jedan od pionira razvoja elektroničke mjerne instrumentacije godinama postavlja standarde u ovom segmentu, a u novije vrijeme implementiranim inovacijama u ove mjerne instrumente nameće nova pravila igre i podiže očekivanja profesionalnih korisnika.

U ponudi su različiti modeli digitalnih multimetara, od 3.5 do 8.5 znamenaka – model 3458A globalni je standard korišten u većini kalibracijskih i visokotehnoloških laboratorija. Brojači frekvencija standardni su instrumenti za mjerenje frekvencije i vremena, vrlo precizno i uz veliku ponovljivost mjerenja, a LCR metri i analizatori impedancija temeljni su instrumenti za karakterizaciju elektroničkih sklopova.

U području RF-a u ovu skupinu instrumenata spadaju senzori i mjerači snage – ovo je segment u kojem je Keysight Technologies tradicionalno vodeći proizvođač opreme u svijetu, a inovacijama u posljednjih nekoliko godina u korak prati razvoj RF tehnologije koji se kreće prema brzim impulsnim signalima i komunikaciji uz minimalnu potrošnju energije. Nadalje, nezaobilazno područje u mjerenjima je i završno testiranje proizvoda ili pak testiranje pojedinih komponenata u razvojnoj fazi obzirom na EMI i EMC, te ostale procedure evaluacije kvalitete proizvoda poput mjerenja faznog šuma i sl.

Izdvojili smo najpopularnije proizvode iz ovog segmenta, a u slučaju bilo kakvih pitanja i potrebe za specifičnim rješenjima i mjerenim sustavima molimo da nas kontaktirate.