Prijenosni analizatori spektra i FIELDFOX mikrovalni analizatori

Potreba za analizom spektra u svim granama industrije sve je intenzivnija kako u smislu zahtijevane pouzdanosti tako i u smislu preciznosti i mogućnosti mjerenja.

Keysight prijenosni analizatori omogućuju vrlo raznolike metode analize spektra s kompaktnim, prijenosnim, baterijski napajanim uređajima koji su istovremeno beskompromisno točni i precizni da se mogu upotrebljavati i u zahtjevnim laboratorijskim uvjetima.

U ovom segmentu izdvajaju se dva modela. FieldFox mikrovalni analizatori koji uz spektralnu analizu imaju i mogućnosti prijenosnog antenskog i VNA analizatora, a platforma konstantno evoluira obzirom na aplikativne zahtjeve korisnika. HSA prijenosni analizatori spektra primarno su namijenjeni za pouzdanu i praktičnu analizu spektra.

Kao vodeća kompanija u podršci razvoja 5G sustava mobilnih mreža Keysight Technologies implementirao je u FieldFox analizatore brojne mogućnosti analize prilagođene 5G signalima – među najvažnijima je mogućnost mjerenja s Real Time širinom pojasa od 100 MHz, za analizu interferencija i modulacijsku analizu. U suradnji s tehnološkim partnerima razvijena je i mogućnost mjerenja EM polja kako bi se sva potrebna terenska mjerenja mogla napraviti korištenjem jednog mjernog instrumenta.