Instrumenti za transmisijske mreže

U ovom segmentu proizvodnog programa tvrtke Albedo Telecom izdvajamo nekoliko proizvoda koji svoju primjenu nalaze većinom u mjerenju transmisijskih linija velikih privatnih mreža ili mreža telekom operatera:

  • AT-2048 – E1 tester dizajniran za terenske inženjere koji instaliraju, puštaju u rad i održavaju E1 linkove, sinkronizacijske mreže i podatkovne veze. Integrirani tester koji omogućuje testiranje E1, nx64, Datacom, Jitter, Wander, Frame Relay itd.
  • Ether.Giga – Ethernet i IP mjerni instrument opremljen sa svim funkcijama klasičnih testera iz ovog segmenta kao što je BER test i RFC2544, ali opremljen i novim modernim testovima kao što je Y.1564 multiservisni test, Y.1731 i FCS Error insertion test za testiranje QoS i SLA kvalitete u sklopu modernih Multiplay servisa.
  • Ether.Sync – terenski instrument za Sync Ethernet opremljen svim funkcijama potrebnim za puštanje u rad i održavanje GigE i SyncE infrastruktura; podržava mjerenje sukladno industrijskim standardima Y.1564 i Y.1731 za verifikaciju QoS i SLA parametara svih tipova Ethernet mreža.

AT.2048

Za više detalja o ovim mjernim sustavima posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.