Osciloskopi

Keysight je vodeći svjetski proizvođač digitalnih osciloskopa u svim segmentima – od niskofrekventnih osciloskopa opće namjene do sofisticiranih mjernih instrumenata sa 110 GHz pojasne širine.

Već od osnovne serije InfiniiVision osciloskopa, serije 1000, u instrumente su ugrađeni elementi koji su proizvod vlastitog razvoja tvrtke Keysight te dijele arhitekturu sa high-end uređajima. Tako se kroz seriju 1000, 2000, 3000, 4000 i 6000 proteže slična tehnologija temeljena na ASIC čipu koji omogućuje iznimno brzu akviziciju i prikaz signala do širine pojasa 6 GHz za što bržu i učinkovitiju analizu i detektiranje nepravilnosti u promatranom signalu.

Na granici između InfiniiVision serije osciloskopa i serije analitičkih širokopojasnih osciloskopa marketinškog naziva Infiniium nalazi se S-serija – idealan spoj brzine i analitičkih mogućnosti s vodećim integritetom signala na tržištu.

Infiniium serija nastavlja se V-serijom, Z-serijom te naposljetku UXR serijom osciloskopa koji omogućuje analizu i testiranje signala širine pojasa do 110 GHz.

U ponudi su i odgovarajući analitički aplikativni moduli za osciloskope kao i čitav niz rješenja i akvizicijskih sondi za spajanje na uređaje koji se testiraju.

Za više informacija molimo posjetite web stranicu proizvođača.