IXIA rješenja za testiranje mreža

Tvrtka IXIA jedan je od vodećih proizvođača generatora i analizatora podatkovnog prometa za potrebe testiranja i optimizacije komunikacijskih mreža. Ovom akvizicijom Keysight se vratio u područje funkcionalnog testiranja i simulacije opterećenja komunikacijskih mreža, a integracijom s ostalim sustavima u proizvodnom programu učvrstio svoju poziciju vodeće tvrtke za sveobuhvatnu podršku u razvoju, implementaciji i optimizaciji nadolazeće 5G tehnologije.

Sustav se sastoji od odgovarajućeg softvera i pripadajućeg hardvera koji se definiraju na način da omogućuju korisniku generiranje što realnijeg prometa u simuliranoj mreži kako bi se mreža mogla optimizirati i verificirati prije puštanja u komercijalni operativni rad.

U slučaju uvođenja novih funkcija na postojeću mrežu ili očekivanog naglog povećanja broja korisnika ovi sustavi omogućuju testiranje prema tim novonastalim uvjetima te proaktivno djelovanje na optimizaciju ili povećanje kapaciteta pojedinih elemenata mreže.

Proizvodi su podijeljeni u tri kategorije, ali konfiguriraju se uvijek po zahtjevima korisnika i obzirom na potrebe mjerenja sa stajališta kapaciteta i mrežnih sučelja te vrste prometa u mreži:

Za više detalja o ovim proizvodima i rješenjima kontaktirajte nas ili kliknite na pojedinu kategoriju proizvoda.