Baterijski testeri

Izazovi modernih tehnologija i novih načina razmišljanja o učinkovitosti korištenja i upravljanja potrošnjom električne energije otvorili su interesantno novo tržište za uređaje koji služe za testiranje i analizu stanja baterija u sustavima.

Hioki u proizvodnom programu ima nekoliko uređaja namijenjenih za testiranje baterija, od prijenosnih baterijskih analizatora do laboratorijskih R&D izvedbi za npr. simuliranje trošila i baterija za optimizaciju i razvoj BMS (Battery Management System) sustava u električnim automobilima.

Hioki prijenosni analizatori namijenjeni su za održavanje UPS-a i drugih baterija koje se koriste za pohranu električne energije (jedan od novijih primjera na našem tržištu je SMART STORAGE ili SMART BUILDING) i o kojima ovise mnogi sustavi u svim granama gospodarstva.

Posebno izdvajamo model BT3554 koji radi na principu mjerenja unutarnjeg otpora baterije i predstavlja industrijski standard za mjerenje kvalitete odnosno preostalog kapaciteta UPS baterija i ostalih olovnih baterija.

Za više informacija o ostalim proizvodima iz ovog segmenta Hioki proizvodnog programa molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.