Analizatori kvalitete električne energije

Analizatori kvalitete električne energije služe za mjerenje realnog stanja kvalitete električne energije u industrijskom ili lokalnom postrojenju drugog tipa, a pomoću njih moguće je optimizirati potrošnju, optimizirati kvalitetu i eventualni utjecaj smetnji na rad uređaja, elektromotora, osjetljive mjerne opreme i sl.

Tvrtka Hioki proizvodi ove sustave u nekoliko izvedbi, ovisno o mogućnostima i namjeni, a klasični je primjer ovog uređaja sustav koji se sastoji od centralnog modula za snimanje i analizu te 4 mjerne sonde za akviziciju ulaznog signala za analizu.

Ovi uređaji načelno se koriste na jedan od dva načina:

  • za potrebe testiranja kvalitete električne energije u sklopu energetskog audita ili u sklopu optimizacije i detekcije problema s kvalitetom električne energije
  • kao stacionarni, trajno instalirani sustavi u funkciji dugotrajne optimizacije potrošnje i kontrole kvalitete električne energije

Za više informacija o ovim uređajima molimo da nas kontaktirate – rado ćemo Vam demonstrirati sustav i sve njegove mogućnosti. Za informacije o ostalim sličnim proizvodima iz ovog segmenta Hioki proizvodnog programa molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.