DC elektronička opterećenja

Tvrtka ITECH proizvodi DC varijabilna elektronička oprerećenja u nekoliko izvedbi – kao modularne jedinice namijenjene za izgradnju višekanalnih sustava, kao samostalne uređaje za laboratorijsku primjenu i kao rack mount uređaje veće snage za primjenu u industriji.

Nova IT-M3300 serija regenerativnih DC electroničkih opterećenja ne samo da može simulirati različite karakteristike tereta već može i vraćati preostalu električnu energiju nazad u mrežu, umjesto da se taj višak disipira kroz toplinsku energiju. Ovi uređaji mogu se koristiti za aplikacije do 800W u jednom uređaju visine samo 1U i pola širine standardnog telekomunikacijskig ormara. Uređaji su modularni i mogu se vezati u složenije sustave te su na taj način vrlo prilagodljivi različitim aplikacijama korisnika. Odlikuje ih i vrlo visoka preciznost mjerenja i postavljenih vrijednosti. Najčešće se primjenjuju u testiranjima karakteristika pražnjenja baterija, testiranju višekanalnih izvora napajanja, testiranju karakteristika starenja poluvodiča i sl. Za više informacija o ovoj seriji ITECH proizvoda molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.
Serija IT8000 sadrži regenerativne DC elektroničke terete velike snage i kompaktnih dimenzija. Ova elektronička opterećenja vraćaju čistu energiju u električnu mrežu te, uz ekološku usklađenost, doprinose smanjenju troškova električne energije i hlađenja postrojenja. Modularni IT8000 elektronički teret ovisno o korištenim modulima može imati snagu 18kW u samo 3U visine. Uređaji podržavaju master-slave spajanje u sustave i time proširenje do 1152kW uz aktivno dijeljenje struje između tereta. Tipične aplikacije za ove uređaje su UPS sustavi velike snage, baterijski storage sustavi za pohranu energije, baterije za fotonaponske sustave, električna vozila i sl. Za više informacija o ovoj seriji ITECH proizvoda molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.
Serija IT8700 programilnih DC opterećenja izvedena je na principu modula i podržava do 16 kanala uz mogućnost proširenja i sinkronizacije s dodatnim šasijama. Korisnici mogu birati između 8 različitih modula, ovisno o aplikaciji i trneutnim potrebama. Kontrola se vrši s kontrolne ploče glavne šasije ili putem računala spojenog na jednod od podržanih standardnih komunikacijksih sučelja. IT8700 seriju odlikuju i funkcije automatskog testiranja, definiranja listi podesivih parametara i sl. te se kao takva može primijeniti u testiranjima AC/DC i DC/DC konvertera s jednim ili više izlaza, zatim u testiranju performansi punjača i drugih vrsta elektroničkih komponenata u napajačkim sklopovima, a može se koristiti i u testiranju solarnih ćelija, LED, komunikacijskim sustavima i sl. Za više informacija o ovoj seriji ITECH proizvoda molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.
Seriju IT8500+ čine jednokanalna programabilna elektronička DC opterećenja snage 150W~3000W. Korisnici s ovim uređajima mogu raditi on-line mjerenja napona i odgovarajuća podešenja ili simulirati test kratkog spoja korištenjem kontrolne ploče instrumenta. IT8500+ DC elektronički tereti su višenamjenski uređaji s raznolikim primjenama npr. za statičko i dinamičko testiranje naponskih izvora, baterija, DC-DC konvertera, baterijskih punjača itd. Za više informacija o ovoj seriji ITECH proizvoda molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.
Za više detalja o ovoj seriji ITECH proizvoda i ostalim dostupnim modelima molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.