ANALIZATORI PROTOKOLA I PRIJENOSNI MJERNI SUSTAVI

TOYO Corporation (TSE: 8151) je japanska tehnološka tvrtka sa sjedištem u Tokiju i podružnicama u SAD-u i Kini. Od svog osnutka 1953. godine TOYO je izrastao u vodećeg distributera naprednih mjernih instrumenata i sustava u Japanu. TOYO se također bavi dizajnom vlastitih proizvoda i razvija napredna rješenja za različite industrije, uključujući automobilsku industriju, industriju održive energije i kibernetičku sigurnost. Inovativni proizvodi tvrtke TOYO pomažu mnogim vodećim tvrtkama u Japanu, SAD-u i zemljama APAC-a da ubrzaju razvoj, skrate vrijeme izlaska na tržište i poboljšaju kvalitetu proizvoda.

Prije otprilike 30 godina, TOYO Corporation pokrenula je prodaju analizatora protokola svih sedam slojeva OSI modela. I danas se nastavlja tradicija prodaje ovih analizatora kompatibilnih s najnovijim komunikacijskim standardima. Razvojem SYNESIS platformi nastojimo odgovoriti na najviše zahtjeve i uključiti vrhunsku tehnologiju, analizu i stručnost u mjerenjima, dok nam je krajnji cilj razviti proizvod s izvrsnim odnosom cijene i performansi s kojim se sada dostupni proizvodi ne mogu mjeriti.

SYNESIS prijenosni sustavi

SYNESIS Portable izgrađen je na robusnoj mobilnoj platformi koja omogućuje snimanje Ethernet paketa bez gubitaka na 1G/10G/100G sučeljima do linijske brzine svakoga od njih, dakle do 100Gbps.

SYNESIS Portable pruža mobilnost prilikom snimanja i spremanja velikih količina podataka bez utjecaja na performanse i gubitak paketa pri bilo kojoj brzini Ethernet paketa. Robusni prijenosni uređaji SYNESIS idealni su za laboratorije, vanjske lokacije i podatkovne centre kao privremeni uređaji za snimanje. To su kompaktni uređaji s vlastitim monitorom, tipkovnicom s mišem i svim potrebnim softverom za autonomni rad.

Karakteristike proizvoda ovise o modulima i aplikacijama kojima je sustav opremljen. Za više detalja o ovom mjernom sustavu posjetite stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.