Integrirana rješenja i sustavi

GTEM TESTNE KOMORE

Oklopljeno RF okruženje za sveobuhvatno testiranje od izračenih emisija (Radiated Emissions) do imunosti na zračenja (Radiated Immunity).

—————————————————————–

FACT i SPACESAVER NEJEČNE KOMORE

 

FACT (Free-space Anechoic Chamber Test-site) za mjerenja na udaljenostima 3m i 10m koriste se za mjerenje i certifikaciju opreme obzirom na elektromagnetske emisije i imunost sukladno CISPR, IEC, VCCI, MIL, ANSI, SAE i ostalim globalnim normama.

SpaceSaver komore su manjih dimenzija i nisu prikladne za certificiranje – ali se često koriste za verifikaciju dizajna i provjeru sukladnosti (pre-compliance testing).

—————————————————————–

SMART JEČNE KOMORE

SMART (Statistical Mode Averaging Reverberation Test-site) ječne komore koje su se tradicionalno primjenjivale u vojnoj i automobilskoj industriji, a danas se koriste za različite aplikacije gdje je potrebno ekonomično rješenje za testiranje s velikim snagama EM polja.

—————————————————————–

EMCENTER

Fleksibilna modularna testna platforma koja sadrži integrirani mikrokontroler i touch-screen upravljački modul te podržava do 7 testnih modula (EMGen Signal Generator, EMPower RF Power Meter, EMPower Pulse RF Burst/Pulse Power Meter, EM Switch Switch Matrix itd.).

—————————————————————–

INSTRUMENTACIJA

ETS Lindgren surađuje i podržava mjerne sustave vodećih svjetskih proizvođača testnih instrumenata, pojačala, kontrolnih modula itd.