Aaronia

Aaronia – kvalitetna i cjenovno prihvatljiva RF i mikrovalna testna oprema

Aaronia proizvodi visoko kvalitetnu opremu za mjerenja u RF i mikrovalnom području. Svi uređaji proizvedeni su u Njemačkoj, a osim zanimljivim funkcionalnostima ističu se i 10-godišnjim jamstvom na mjernu opremu. Mjerna oprema tvrtke Aaronia namijenjena je za terenska i laboratorijska mjerenja – uz vizualizaciju mjernih rezultata na računalu. Oprema je isključivo namijenjena za analizu fizičkih parametara – bez mogućnosti demodulacije i analize signala.

2008. godine Aaronia je predstavila novu generaciju SPECTRAN analizatora spektra, seriju V4. To je bio prvi prijenosni (ručni) analizator spektra koji je postigao osjetljivost od -170dBm DANL.

2016. Aaronia je predstavila SPECTRAN seriju V5 – analizator spektra u realnom vremenu. Maksimalna frekvencija proširena je tada s 9,4 GHz na 20 GHz.

U ponudi je više modela analizatora spektra, generatora signala i antenskih sustava primarno za EMC/EMI područje primjene. Posebno izdvajamo IsoLOG 3D Mobile 9060 antenu namijenjenu za mjerenje EM polja odnosno zračenja baznih stanica, a koristi se u kombinaciji s analizatorom spektra i odgovarajućim softverom za obradu mjernih rezultata.

U nastavku izdvajamo pojedine skupine proizvoda, a za više informacija molimo posjetite web stranicu proizvođača ili nas kontaktirajte.

 

Analizatori spektra, standardni (swept) i real time, od 1 Hz do 20 GHz, prijenosni, USB, RF senzori ili integrirani u laptop

Generatori signala (USB ili u OEM izvedbi) i generatori polja za EMC primjenu – frekvencije do 6 GHz

Antenski sustavi (EMC i EMI) do 40 GHz i sonde za mjerenja u bliskom polju

Sustavi za monitoring RF spektra i sustav za detekciju dronova

IsoLOG 3D Mobile – izotropna antena za mjerenje polja do 6 GHz – radi s bilo kojim analizatorom spektra